1
Fudbal
Dušan Tadić

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PODRŠKA ZA DUŠANA TADIĆA: Poznate ličnosti stale na stranu bivšeg kapitena Srbije nakon odluke da se povuče iz reprezentacije! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.24 u 16:11

Dušan Tadić je odlučio da završi sa reprezentativnom karijerom

Nakon 13 godina igranja za reprezentaciju Srbije, Dušan Tadić je odlučio da stavi tačku na svoju internacionalnu karijeru i prepusti mesto mlađim igračima. Ova vest je potresla sportsku javnost, koja je već tokom nedavnih turnira primetila da nešto nije bilo u redu.

Tadić je svoju odluku objavio putem svog Instagram naloga, gde je izrazio zahvalnost svima koji su ga podržavali tokom godina i poželeo sreću budućim generacijama fudbalera koji će nositi dres Srbije.

Naime, Tadiću su sve najbolje u daljoj karijeri poželeli doskorašnji saigrači iz reprezentacije Duško Tošić, Vanja Milinković Savić, Mihailo Ristić, ali i čuveni sportski komentator Aca Stojanović.

Njegovi bivši saigrači i sportski komentatori reagovali su na vest sa rečima zahvalnosti i poštovanja.

Dušan Tadić, komentari
FOTO: Printscreen/Instagram

Vanja Milinković Savić dodao: – Hvala na svemu, kep.

Tadićeva odluka dolazi nakon nedavnih kontroverzi tokom Evropskog prvenstva, gde je javno izrazio nezadovoljstvo nekim odlukama selektora Dragana Stojkovića, što je dodatno uticalo na atmosferu u timu.

Sada će Srbija morati da pronađe novog lidera na terenu, dok se Tadić okreće novim izazovima u svojoj klupskoj karijeri.

24
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter