15
Evroliga

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN JE AVANGARDA, EVO ZAŠTO JOŠ UVEK NEMA OZVANIČENJA POJAČANJA: Ostoja otkrio šta je zapravo tajni plan crno-belih!

Objavljeno: 18.07.24 u 09:35

Zanimljivo izlaganje prvog čoveka crno-belih.

Nakon prilično loše sezone, Partizan je krenuo u čitav remont tima, gde je cela ekipa praktično promenjena. Ozvaničena su za sada samo tri pojačanja, a Grobari već počinju da strepe šta se dešava.

Ipak, avangarda kakva je crno-beli klub, ima sve jako dobro isplanirano tvrdi predsednik kluba, Ostoja Mijailović.

-Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način- kaže Mijailović za Mozzart Sport.

Biće kao nikada do sada ozvaničenje pojačanja.

-Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji.

96
31
15 Komentara
  1. Da prva ste avangarda od svih avangardi. Jedino vaša „divna“ zdušno vređa žene i decu svojih sportskih protivnika. Stvarno jedinstvena avangardna publika. Pa nek vam je sa srećom sa takvim muljem od ljudskosti….gargojle

    1
    12
    Odgovori
  2. Ostoja jede g..na i prica gluposti. Na kraju ce mu opet biti kriv neko drugi zbog pojacanja i propusta. Daj pobogu ne gnjavi nas vise ti i zeljko mnoge klince upropastili ste a dovodite toboz zvezde. Ti isti klinci sto ste ih najurili iz partizana mnogo puta su nam pravili problem i ponizavali zvezde koje ste umjesto njih doveli

    1
    8
    Odgovori
  3. Svakako do sada neviđen i avangardan potez da se nakon katastrofalne sezone promene bukvalno svi igrači umesto trenera. Na sreću to neće postati novi trend jer se kosi sa zdravim razumom.

    10
    19
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter