2
Košarka
KK Partizan - KK Panatinaikos

Panathinaikos - Partizan, Euroleague basketball, Athens, Greece Jan. 19, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN GOST EPSKOG SPEKTAKLA: Crno-beli protiv Panatinaikosa pred 40.000 navijača!

Objavljeno: 18.07.24 u 19:34

Izuzetno velika čast za Partizan

Partizan će biti gost na prestižnom turniru „Pavlos Janakopulos“, koji će se održati u Atini na čuvenom stadionu „Panatenaiko“, poznatom i kao „Kalimarmaro“, najavljuje „SDNA“.

Ovaj atletski stadion ugostiće četiri tima: Partizan, Panatinaikos, Makabi Tel Aviv i Anadolu Efes, u okviru pripremnog turnira za novu sezonu.

U utorak uveče, čelnici Panatinaikosa su izvodili testiranja na terenu kako bi se otvorio čitav stadion, s ciljem da se ispuni kapacitet od 40.000 navijača. Ovaj turnir se ističe kao jedinstven događaj, nesličan bilo kojem drugom.

Partizan će se suočiti sa domaćinom Panatinaikosom u 22.00 sata, dok će ranije tog dana igrati Efes protiv Makabija. Prema grčkom listu, turnir neće imati klasično finale jer će trajati ceo dan, ali postoji mogućnost da se odigra još nekoliko utakmica u Atini tih dana.

Organizatori žele da stvore događaj globalnog obima, kakav do sada nije viđen, ne samo u evropskim, već i u svetskim okvirima.

15
1
2 Komentara
  1. Ovo se može nazvati turnir četiri instalacije. U sva četiri tima ima ukupno deset domaćih igrača koji su deo treće petorke tima. Nije sve u novcu.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter