0
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KO ĆE BITI PARTIZANOVI BONUSI PROTIV NAPRETKA? Stanojeviću se nameću dete crno-belih i novajlija iz Voždovca!

Objavljeno: 18.07.24 u 14:58

Partizan je tek nedavno rešio problem koji je nastao usvajanjem novog pravila

Partizan se, nakon neuspešne borbe protiv promene bonus pravila koja nalaže da dva igrača ispod 23 godine moraju biti u startnoj postavi, okrenuo tržištu kako bi popunio redove.

U prvom meču tekuće sezone protiv Napretka iz Kruševca, priliku za debi u crno-belom dresu dobiće Vukašin Đurđević (20) i Nemanja Trifunović, izdanak omladinske škole.

Đurđević, koji igra na poziciji desnog beka, i Trifunović, levo krilo, očekivano će pokrivati desnu stranu terena u duelu sa Kruševljanima. Ipak, trener Aleksandar Stanojević ne želi da rizikuje previše, pa je moguće da će Đurđević imati iskusnijeg saigrača ispred sebe na krilu, dok će Trifunović biti prebačen na levu stranu, gde će iza sebe imati podršku iskusnog Nikole Antića.

Varijantu sa Antićem i Trifunovićem na levoj strani Stanojević je isprobavao tokom turneje u Moskvi. Đurđević, koji je nedavno stigao iz Voždovca, moraće brzo da se adaptira na novu sredinu i važnu ulogu, iako je u Humskoj tek tri ili četiri treninga.

Prvi meč Partizana u sezoni protiv Napretka biće odigran u petak u 21:00, uz direktan prenos na Arena Sport Premium 1.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter