4
Domaći fudbal

during the start of the preparation for the spring part of season pocetak priprema za prolecni deo sezone at stadium FK Teleoptik on January 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVICA KRALJ O PRELAZNOM ROKU: Evo šta Grobari mogu da očekuju!

Objavljeno: 18.07.24 u 12:13

Radno je u Humskoj ovog leta.

Partizan je na svoju klupu vratio Aleksandra Stanojevića, a sa njegovim povratkom desile su se i korenite promene u igračkom kadru. Ivica Kralj smatra da ima još dovoljno vremena za nove dolaske:

– Prelazni rok u Srbiji traje do 15. septembra i ima još dosta vremena da se stvari promene. Ono što je važno, mi smo krucijalne stvari odradili i zbog toga sam prezadovoljan. Videćemo da li će biti još nekih promena, dolazaka ili odlazaka. Iz moje perspektive, ekipa je formirana. ne verujem da će biti drastičnih promena. Zadovoljni smo kako su prošle pripreme, to je način na koji želimo da izgledamo. Od petka počinju takmičarske utakmice, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona – rekao je sportski direktor Partizana.

5
31
4 Komentara
  1. Jajara i poltron Vučele i njegovog satelita……….. Posrao si se po celoj svojoj karijeri i pamtiće te navijači kao poltrona dvojca u rukovodstvu partizana.

    3
    0
    Odgovori
  2. Gospodine Kralj.Molim Vas da gledate kad vam predstave nekog igraca.Gledali ste Goha I preporucili klubu.Pa covek ne zna ni gde je dosao,ni kud je posao.Apsolutno bezopasan kao napadac, u duelu premekan,ne zna pravilno da se zagradi,svaki pas ka centarforu kao da telefonira,svaki pas u dubine lako procitaju I preseku odb.igraci.Meni stvarno nije Jason sta ste videli u igracu koji NEMA vizije,a treba da Bude covek koji ce praviti razliku,nekreativan,pa on je sramota da Bude bill ciji reprezantivac….

    5
    0
    Odgovori
  3. Ako se publika ne vrati na stadion, komotno možete da igrate kao domaćini u Loznici, a na JNA da uzgajate svilenu bubu,,,,za kinesko tržište =???

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter