1
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda v FC Zenith Friendly International match

FK Crvena zvezda v FC Zenith Friendly International match

FK CRVENA ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDNOG NAPADAČA? Inostrani mediji javljaju, crveno-beli ponovo kupuju u Aziji!

Objavljeno: 18.07.24 u 23:40

Velika vrlina ovog igrača je što može igrati na više pozicija u ofanzivi!

Prema informacijama koje su procurile iz iranskih izvora, Džavad Hoseinedžad se nalazi na pragu prelaska u Crvenu zvezdu.

Navodno, ovaj iranski fudbaler je uspešno okončao pregovore sa upravom crveno-belih i uskoro će doputovati u Beograd radi obavljanja lekarskih pregleda. Nakon toga se očekuje da će potpisati ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije.

Hoseinedžad je poznat po svojoj svestranosti u napadu, sposoban da igra na različitim ofanzivnim pozicijama, što ga je učinilo poželjnim ciljem za mnoge klubove. Iako je igrao za reprezentaciju Irana samo dva puta, svojim igrama u Sepahanu, gde je postigao 2 gola i upisao 4 asistencije na 28 utakmica, dokazao je svoj kvalitet.

Ipak, čini se da Hoseinedžad neće odmah konkurisati za mesto u startnoj postavi, osim u nekim izuzetnim situacijama. Postoji mogućnost da ga Crvena zvezda prosledi na pozajmicu kako bi stekao više iskustva i igračkog ritma.

Puno detalja još uvek nije otkriveno, ali se očekuje da će više informacija biti dostupno nakon dolaska Hoseinedžada u Beograd.

8
23
1 Komentara
  1. Stvarno izuzeztno verujem Terzicu izmedju ostalog rezultati govore umesto njega ali neki potezi mi nisu jasni,dovedemo Sremcevica predstavimo da kao strah i trepet za golmane,pruzimo mu priliku otprilike po 15 min po utakmici i jednu je poceo od pocetka,nije se snasao mada ruku na srce u takvim uslovima ni Mesi se nebih snasao plus decko ima 18 god,placen 2 miliona,sad dovodimo Iranca ili Izraelca za 2,5 ili 3 miliona i saljemo na pozajmicu i preko svega toga dovodimo Brazilca od 2 milke to su ljudi 7,5 miliona,pa zar nismo mogli prodati Serifa za 5 milke i da onda bude12,5 miliona,za te pare mogli smo dovesti 2 centarfora da se smrznes mi smo prakticno doveli centarfora Brazilca koji je projektovan za prvi tim i naravno svi ocekujemo da odmah postane strah i trepet za golmane,to mi nije jasno zasto gomilamo fudbalere i da gledamo u bob ko ce se snaci,umesto kao sto smo doveli Dalsia i odmah na teren,Ilic odmah na teren kakve bre pozajmice,msm nerazumem zasto to tako rade a sto je najgore na dva dana pre pocetka prvenstva mi vracamo jednog od najboljih levih krila Olainiku za koga smo trazili sest a na kraju smo ga dali za 2,2 milke i sad nemamo levo krilo koje je neophodno,pare su nam zarobljene jer imamo 30 igraca na platnom spisku ali zato nemamo igrace za prvi tim,pa nemoze taj Katai i Ivanic da nose Zvezdu 6 godina,to nerazumem,da nismo imali vremena razumeo bi,plus dolazilo je EP i znalo se da svaki igrac koji se pojavi na EP cena ide gore bar za milion,sta je sa Marinom iz Rumunine,Drkusic nam bio skup e sad ako ga hocemo koliko smo nudili cenau je puta 3,itd..itd…

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter