0
Fudbal
Dušan Tadić

Srbija v Bugarska UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G

DIKA STOJANOVIĆ SE OGLASIO POVODOM POVLAČENJA TADIĆA: „Dobro ga poznajem, nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju!“

Objavljeno: 18.07.24 u 17:13

Tadić više neće nositi dres Srbije

Dušan Tadić je doneo tešku odluku da se oprosti od reprezentacije Srbije, što je uzdrmalo čitav region.

Selektor „Orlova“ Dragan Stojković Piksi je brzo reagovao na ovu vest, izražavajući poštovanje prema Tadiću.

Nakon njega, oglasio se i Stevan Dika Stojanović, direktor naše A reprezentacije, koji je istakao svoje poštovanje prema odluci Tadića.

Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvek bila draža od gola. Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspesima reprezentacije. Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osveži nacionalni tim – istakao je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter