0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/X/ UEFA Champions League

PRESTROGA ZATVORSKA KAZNA ZBOG PISANJA NA INTERNETU?! Evo koliko se dobije za vređanje fudbalera Real Madrida na internetu!

Objavljeno: 18.07.24 u 10:44

Stroga kazna zbog pisanja na internetu.

Poznato je da je većina ljudi hrabrija daleko kada im se da tastatura u ruke, tako da su pisanja na društvenim mrežama i forumima daleko od onoga na šta smo spremni u stvarnosti.

Ipak, u Španiji više nema „šalio sam se“, nego su zbog uvredljivih natpisa počele da se dele zatvroske kazne, možda i prestroge.

Naime, jedan muškarac na forumu Marke je zbog navodnih rasisitčkih uvreda na račun Vinisijusa i Ridigera, kažnjen sa čak osam meseci zatvora.

-Sudija mu je izrekao kaznu od osam meseci, kao i zabranu učešća na ovom forumu od 20 meseci“, dodao je klub, navodeći da osuđeni neće ići u zatvor ukoliko bude pratio „program o ravnopravnosti i borbi protiv diskriminacije.

Ne bi iznenadilo da je Vinisijus zapravo sve češća meta napada zbog svog izuzetno neprijatnog ponašanja, a ne boje kože, što bi imalo daleko više smisla.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter