0
Košarka
KK Crvena zvezda

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Joel Bolomboy, #21 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PRIHVATILA POZIV I PUTUJE U RUSIJU: Crveno-beli na jakom turniru pred početak sezone!

Objavljeno: 17.07.24 u 22:53

Tu će se još naći turski Bešiktaš, kao i ruski Uniks, Zenit, CSKA i Lokomotiva

Košarkaši Crvene zvezde će učestvovati na Superkupu VTB lige u Moskvi od 11. do 14. septembra. Crveno-beli će imati priliku za jake provere pred novu sezonu, zajedno sa timovima iz Turske i Rusije.

Pored aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije, učešće na turniru je potvrdio i turski Bešiktaš. Ruske ekipe koje će učestvovati su CSKA, Uniks, Zenit i Lokomotiva Kubanj.

Tradicija je da nova sezona VTB lige krene utakmicama Superkupa, u kojem učestvuju i neki klubovi iz inostranstva. Ove godine u Moskvu će doputovati aktuelni šampion ABA lige, srpska Crvena zvezda, koja je učesnik Evrolige, kao i jedan od najpopularnijih turskih klubova Bešiktaš – izjavio je predsednik lige Sergej Kušenko.

Podsetimo, Zvezda nije prvi tim koji je učestvovao na VTB Superkupu, Partizan je 2022. godine osvojio četvrto mesto, dok je Mega iste jeseni završila kao šesta.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter