1
Košarka

FOTO: Starsport

ZA EMBIDA JE JOKIĆ JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU: „Srbija će biti drugačija kada ih vidimo sledeći put!“

Objavljeno: 17.07.24 u 22:34

Imaju jednog od najboljih igrača na svetu Nikolu Jokića, tu je i Bogdanović…“

Košarkaši reprezentacije Srbije igraju poslednju utakmicu priprema u Abu Dabiju gde su se sastali sa košarkaškom reprezentacijom SAD-a. Amerika je slavila protiv Srbije rezultatom 105:79.

Posebno zanimljivo bilo je ispratiti duel Nikole Jokića i Džoela Embida, a evo kako je Kamerunac koji igra za SAD video meč.

Ovo je bila utakmica Amerika protiv Srbije, srećan sam što smo pobedili. Još ima puno stvari na kojima treba raditi, ali bio je dobar početak – bio je odgovor Embida, koji se kasnije upitan i da kaže nešto o timu Srbije.

Sjajan tim. Imaju jednog od najboljih igrača na svetu Nikolu Jokića, tu je i Bogdanović, svi momci su takođe prilično dobri. Igraju dobro zajedno već dugo, tako da imaju puno hemije. Nedostajali su im neki momci večeras, pa sam siguran da će sledeći put kada ih vidimo, biti drugačije nego večeras, ali su sjajan tim – istakao je Embid.

2
0
1 Komentara
  1. „Jednog od najboljih…“Pa, za celu NBA i svet je najbolji,zvanično i najkorisniji(MVP),samo za tebe je „jedan od…“.Doduše,videlo se opet i ponovo.Nisi mu ni do kolena.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter