0
Lifestyle

FOTO: Starsport

VLAHOVIĆ SE PROVODI NA ODMORU: Nakon neuspešnog EURA srpski napadač odlučio da uživa na otvorenom moru! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.24 u 12:57

Vlahović se opušta u društvu svoje izabranice

Posle razočaravajućeg plasmana sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, napadač Juventusa Dušan Vlahović odlučio je da se oslobodi negativne energije tokom letovanja. Vlahović trenutno uživa u krstarenju na nepoznatoj lokaciji zajedno sa prijateljima i devojkom Vanjom Bogdanović.

Fotografije koje je Vlahović, poznat kao Duci, podelio na društvenim mrežama sugerišu da maksimalno uživa u odmoru. Sunča se, meditira i pokazuje mišiće, što jasno pokazuje da mu prija društvo i mir koji ga okružuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DV9 (@vlahovicdusan)

Klub Juventus je Vlahoviću dao nekoliko dana dodatnog odmora zbog njegovog učešća na EURO 2024. U međuvremenu, novi trener torinskog kluba, Tijago Mota, već je izvršio prozivku igrača i započeo pripreme za novu sezonu.

Ostaje da se vidi kako će se Vlahović vratiti na teren nakon zasluženog odmora, ali po svemu sudeći, napadač koristi svaki trenutak da se regeneriše i napuni energijom za nove izazove.

Dušan Vlahović
FOTO: Printscreen/Instagram
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter