0
Fudbal
FK Partizan - FK TSC

Partizan v Novi Pazar Mozzart Super League Season 2023/2024

VELIKA ŽELJA PARTIZANA DOBILA POZIV SELEKTORA: Momak rođen u Srbiji bi mogao da obuče dres Bosne i Hercegovine!

Objavljeno: 17.07.24 u 13:42

Đakovac je na meti crno-belih već neko vreme

Fudbaler TSC-a iz Bačke Topole, Ifet Đakovac, privukao je pažnju selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sergeja Barbareza, te se našao na spisku potencijalnih igrača za buduće nastupe, prenosi „Sportklub“.

Prema informacijama, Barbarez vidi Đakovca kao moguće rešenje za tim, a već na jesen bi mogli da ga gledamo u dresu Bosne i Hercegovine, pod uslovom da fudbaler dobije pasoš te zemlje, što se očekuje uskoro.

Đakovac, rođen 1997. godine u Sjenici, svoj fudbalski put je gradio nastupajući za klubove Tutin i Zlatibor, pre nego što je 2021. godine prešao u TSC. Brzo se etablirao kao ključni igrač svog tima, što je privuklo pažnju kako domaćih, tako i inostranih klubova.

Pored interesovanja reprezentacije BiH, Đakovac je bio u centru pažnje i kao moguće pojačanje Partizana, ali do transfera nije došlo.

Ukoliko se formalnosti oko pasoša BiH brzo reše, Đakovac će imati priliku da pokaže svoj talenat i učvrsti svoje mesto u nacionalnom dresu, dok će TSC nastaviti da računa na njegov doprinos u narednoj sezoni.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter