3
Domaći fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAZURA: ‘Naš glavni protivnik ima ogroman budžet!’

Objavljeno: 17.07.24 u 16:59

Deluje da imaju bolji tim nego prethodne sezone.

Prvi čovek Partizana – Miloš Vazura otvoreno je govorio o prelaznom roku i situaciji u samom klubu. Pojačanja su pristigla, baš kao i novi trener, pa navijači očekuju i neki trofej:

Naravno da Partizan uvek ide na osvajanje titule, zato smo i doveli Stanojevića koji zna kako se to radi. Nadam se da ćemo se boriti do kraja sezone, i videćemo. Imamo i protivnike, nismo sami u tome. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet, to znamo svi. Neće biti lako, ali borićemo se. Ono što je sigurno, obećavamo da će sa Stanojevićem ekipa dati 100 odsto – rekao je Vazura za Telegraf, te potom dodao:

Očekuje se, naravno, još pojačanja. Ono što je bilo treneru i sportskom direktoru bitno, ko da dođe pre početka, došli su. Sad naravno, mnogo će uticati to kako budemo igrali evropske utakmice – zaključio je on.

0
2
3 Komentara
  1. NESPOSOBNI a gde su vasi sponzori !? NEMATE autoriteta da VODITE PARTIZAN. J*BO VAS VUCIC ON VAS CUVA KRIMOSI I AMATERI .

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter