0
Košarka
(SP)CHINA BEIJING BASKETBALL FIBA WORLD CUP USA VS POL (CN)

(SP)CHINA BEIJING BASKETBALL FIBA WORLD CUP USA VS POL (CN)

STIV KER HVALIO JOKIĆA NAKON MEČA SA SRBIJOM: On je najbolji košarkaš na svetu!

Objavljeno: 17.07.24 u 21:18

Selektor SAD-a bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe

Košarkaši reprezentacije Srbije igraju poslednju utakmicu priprema u Abu Dabiju gde su se sastali sa košarkaškom reprezentacijom SAD-a. Amerika je slavila protiv Srbije rezultatom 105:79.

Selektor SAD-a, Stiv Ker, bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe.

– Imali smo dan odmora, ali sam zadovoljan kako smo odigrali. Odigrali smo sjajno u odbrani. Adebajo i Entoni Dejvis su zatovrili reket. Najveća snaga je naša dubina na klupi. Potrebno je samo da igramo jaku odbranu, da budemo čvrsti. Imamo nekoliko tandema, kao što su Lebron i Stef Kari. Do sada smo pokazali da nam je to najveća snaga, ali i dalje radimo da budemo što bolji. Fokus je na odbrani. Nije bitno ko pogađa koševe, toliko smo talentovani. Danas je to bio Stef Kari, sledeću utakmicu će biti neko drugi.

Posebno je pohvalio Nikolu Jokića.

– Nikola je najbolji košarkaš na planeti. U svemu je tolikoi dobro, večeras nije bilo njegovo veče. Srbija takođe trenira, pronalazi formu za Olimpijske igre. Nije ovo bilo njegovo najbolje veče. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter