1
Evrokupovi

ELBASAN, OCTOBER - OCTOBER 08: Albania's fans cheer their team before the Euro 2016 qualifying football match between Albania and Serbia at the Elbasan Arena in Elbasan on October 08, 2015. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SKANDAL U ALBANIJI: Sa tribina se orio poziv na ubistvo Srba, fudbaleri Borca nisu hteli da igraju! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.24 u 21:59

U njihovom maniru

Revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Egnatije i Borca iz Banjaluke počeo je skandalozno, uz uvredljive povike sa tribina.

Navijači domaćeg tima u Elbasanu su od samog početka utakmice upućivali uvredljive parole na račun Srba, uključujući povike „UČK“ (OVK). Ovi sramni ispadi naterali su stručni štab Borca da u 13. minutu pozove igrače da se povuku sa terena.

Sudija meča je nakon toga obavio razgovor sa kapitenima ekipa, nakon čega su predstavnici domaćeg tima apelovali na navijače da prestanu sa uvredama, što je omogućilo da se meč nastavi.

Borac je u prvoj utakmici u Banjaluci slavio sa 1:0. Pobednik ovog dvomeča će se u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa solunskim PAOK-om.

15
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter