0
Košarka

FOTO: Starsport

PEŠIĆ OPTIMISTIČAN: Videli smo snagu Amerikanaca, nismo mogli da pokažemo sve naše kvalitete!

Objavljeno: 17.07.24 u 20:58

„Možemo da odemo na Olimpijske igre dobro pripremljeni“

Košarkaši reprezentacije Srbije igraju poslednju utakmicu priprema u Abu Dabiju gde su se sastali sa košarkaškom reprezentacijom SAD-a. Amerika je slavila protiv Srbije rezultatom 105:79.

Selektor Srbije Svetislav Pešić izneo je utiske nakon utakmice.

Videli smo snagu i individualni kvalitet američke reprezentacije – počeo je selektor, a zatim je dodao:

Podelio sam ovu utakmicu u dva dela. Prvi smo izgubili 14, drugi 12 razlike. Dobili smo zadnju četvrtinu, igrali nerešeno u prvoj. Očigledno je da se radi o fantastičnoj ekipi. Mi nismo bili u mogućnosti da pokažemo sve naše kvalitete, iz poznatih razloga.

FOTO: Starsport

Kao što uvek voli da radi, i sada je izvukao dobre strane…

Dobrić je nakon nedelju dan ponovo u stroju. Najvažnije je da je igrao. Bitno nam je i da je Petrušev odigrao dobro, ponovo. Nismo mogli da računamo na Bogdanovića i Milutinova. Polako ostali igrači dolaze u neku svoju formu, kao recimo Micić koji dugo vremena nije igrao.

Zaključak je optimističan…

– Očekujemo da u narednim danima mi napredujemo. Ako ne bude nepreviđenih povreda, možemo da odemo na Olimpijske igre dobro pripremljeni – rekao je Pešić

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter