0
Evropske lige

from left Filip Kostic, Andrija Zivkovic, Lazar Samardzic, Strahinja Erakovic, Uros Racic and Sasa Lukic during the UEFA European Qualifiers Group G match between Bulgaria and Serbia at Huvepharma Arena on June 20, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAVLOVIĆ NIJE JEDINI: Milan zagrizao za još jednog reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 17.07.24 u 11:14

Milan je zainteresovan za još jednog Srbina

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, postigavši samo jedan gol i osvojivši dva boda. Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, selektor Dragan Stojković Piksi će ostati na čelu tima, a planira se podmlađivanje nacionalnog sastava.

Međutim, i pored slabog učinka na EURU, neki od „orlova“ bi mogli ostvariti velike transferove. Ivan Ilić je blizu prelaska u Zenit, dok je Strahinja Pavlović dogovorio lične uslove sa Milanom. Pavlović čeka finalni sporazum sa Salcburgom, a mogao bi sledeće sezone imati saigrača iz reprezentacije u italijanskom klubu.

Naime, Lazar Samardžić, ofanzivni vezista Udinezea, odbio je ponude Notingem Foresta i Fenerbahčea jer želi da igra u Ligi šampiona, što Milan može da mu pruži. Prema izveštajima „Gazete delo Sport“, Samardžić, koji je rođen u Berlinu, vredi 20.000.000 evra prema Transfermarktu, a očekuje se da „zebre“ iz Udina zarade još više, posebno zbog njegovog ugovora koji traje do leta 2026. godine.

Podsećamo, Samardžiću je propao transfer u Inter u poslednjem trenutku leta 2023. godine, ali bi sada mogao postati stanovnik „grada mode“ u dresu Milana. Pored Milana, Samardžić je bio na meti Lacija, Napolija i Juventusa. Prošle sezone je na 34 utakmice u svim takmičenjima postigao šest golova i imao dve asistencije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter