0
Domaći fudbal
Sedrik Gogua

Cedric Kouame Gogoua Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Partizan 16. April. 2016. Beograd Srbija Plej of Play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZANOV SKANDAL MAJSTOR IMA NOVI KLUB: Policija ga hapsila, jurio starlete i dao gol protiv Zvezde!

Objavljeno: 17.07.24 u 12:11

Gogua je bio jedinstven, ako tako možemo reći

Sedrik Gogua, poznat po svom kratkom ali burnom boravku u Partizanu, ponovo je u centru pažnje nakon što je potpisao ugovor sa ruskim klubom Himkijem.

Gogua je pre osam godina stigao u Partizan kao veliko pojačanje, nakon što je uprava kluba za njega izdvojila 300.000 evra, koliko je iznosio transfer iz finskog SJK. Očekivanja su bila velika, posebno nakon što je dao gol Crvenoj zvezdi u 150. derbiju, što je obradovalo čelnike Partizana. Međutim, tada su počeli njegovi problemi.

Početkom oktobra 2016. godine, Gogua je priveden od strane beogradske policije zbog vožnje u pripitom stanju, sa 1,2 promila alkohola u krvi. Klub ga je zatim finansijski kaznio, a potom i izbacio iz prvog tima. Umesto da se posveti treninzima, Gogua se odao noćnom životu, trošeći novac na provode sa starletama po beogradskim klubovima, što je dodatno pogoršalo njegovu situaciju.

Nakon tog turbulentnog perioda, Gogua je morao da napusti Humsku, što je označilo početak njegovog fudbalskog putešestvija. Tokom karijere, igrao je u Letoniji, Kazahstanu, Rusiji i Tadžikistanu, pre nego što je ponovo stigao u Rusiju.

U proteklih nekoliko nedelja, snažni 30-godišnji defanzivac iz Obale Slonovače bio je na probi u Himkiju i zadovoljio je čelnike kluba. Njegovo iskustvo i fizička snaga mogli bi biti od velike pomoći ekipi trenera Franka Artige Sebrijana u predstojećim izazovima.

Povratak u Rusiju predstavlja novi početak za Sedrika Goguu, koji će imati priliku da pokaže svoj potencijal i doprinese timu Himkija u narednoj sezoni.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter