0
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ZAGRIZAO ZA PORTUGALCA: Crno-beli pred sobom imaju težak posao, evo i zbog čega!

Objavljeno: 17.07.24 u 10:42

Partizan ima rešenje za vezni red, ali neće sve biti tako jednostavno

Partizan se nalazi u „pat poziciji“ oko transfera portugalskog internacionalca Leonarda Lopeza, saznaje Telegraf. Lopez, koji je proveo deo svoje karijere u Engleskoj i Belgiji, trenutno je slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Serkl Brižom.

Pregovori između crno-belih i Lopeza su bili puni uspona i padova. Iako je početno Lopez tražio visoku platu zbog prelaska sa stabilnog zapada Evrope na istok, kasnije je spustio svoja očekivanja i ušao u ozbiljnije pregovore sa Partizanom.

Međutim, situacija se komplikovala kada je Lopez, navodno, dobio druge zanimljive ponude i ponovo ohladio interesovanje za dolazak u Srbiju. Izgovor koji je naveo za svoju odluku, prema izvorima, odnosio se na predrasude o rasizmu, iako su argumenti poput sastava timova poput Partizana i drugih srpskih klubova ukazivali na suprotno.

Trenutno, razgovori između Partizana i Lopeza su zastali, ali nije isključeno da bi situacija mogla da se promeni ako Lopez ne pronađe adekvatan klub u međuvremenu. Navodno, postoje i ponude iz Portugala i Engleske koje su na stolu za ovog talentovanog centralnog vezistu.

Lopez bi bio pojačanje za Partizan, posebno nakon neuspelog pokušaja dovođenja Ifeta Đakovca iz TSC-a. Njegove karakteristike, poput brzine, fizičke snage i veštine sa loptom, čine ga poželjnim igračem za sredinu terena Partizana.

Leonardo Adelino da Silva Lopez, rođen u Lisabonu, svoj fudbalski put je započeo u Engleskoj i kroz različite klubove poput Vigana i Hal sitija pre nego što je stigao u Serkl Briž 2020. godine u transferu vrednom 1.000.000 evra.

11
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter