10
Domaći fudbal
Miloš Vazura

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRIČA O ZVEZDINIM FINANSIJAMA, VEĆ POČELI IZGOVORI?! Vazura ističe budžet Crvene zvezde i tvrdi da crno-beli nisu sami!

Objavljeno: 17.07.24 u 14:10

Prvi čovek Partizana jasan po pitanju mnogih stvari.

Sezona počinje za vikend, timovi se još formiraju, ali Partizan je deluje nešto ozbiljnije ušao u ovu sezonu, kako sportski tako i finansijski.

Ciljevi crno-belih su Evropa i titula, a šta na sve to ima da kaže Miloš Vazura.

-Kao i uvek, Partizan ima najveća očekivanja. Ono što je bilo do nas, uprave, je da dovedemo najboljeg trenera kog smo mogli. Imamo čvrst ugovor sa njim, na tri godine. Ispunili smo, za sada, sve želje sportskog sektora. Kao što znate, nije niko otišao. Samed Baždar sutra ide u Saragosu da prođe preglede i ozvaniči svoj prelazak. Ceo tim je sačuvan i došlo je osam igrača. Početkom prvenstva su najbitnije evropske utakmice. Poznavajući Stanojevića… On je rekao ‘ne zanima me Kijev, prvo Kruševac‘. Nadam se da ćemo dobro početi sezonu u petak. Imamo šansu da igramo sva tri takmičenja, nadamo se da ćemo igrati najbolje. Koliko je to moguće, videćemo- rekao je Vazura na početku, a prenosi b92.

Biće još jačanja tima.

-Očekuje se, naravno. Ono što je bilo treneru i sportskom direktoru da dođu, došli su. Mnogo će uticati to kako budemo igrali evropske utakmice. Dinamo Kijev je favorit, ali ako se desi da ih prođemo automatski smo u Ligi Evrope i naravno da ćemo tu moći da nastavimo sa dovođenjem igrača. Imamo i prioritet igrača koje treba da prodamo, koji su u krugu igrača na koje Stanojević neće računati da igraju. Moramo da sačekamo evropske utakmice, ponovo kažem- dodao je Vazura.

Miloš Vazura se pozvao na budžet večitog rivala, gledajući i na druge na samo na sebe, što Partizan gotovo nikada do njegovog mandata nije radio.

-Naravno da Partizan uvek ide na osvajanje titule. Zato smo i doveli Stanojevića koji zna koji to radi. Imamo i protivnika, nismo sami u tome. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet. Obećavam da će sa Stanojevićem naš tim dati 100 odsto- uveren je Vazura.

Na kraju se povelo i pitanje o „bonusima“ u Superligi.

-Kad je donesena ta odluka, tenzije su završene. Trener se oglasio po tom pitanju, suvišno je više pričati o tome. Ta priča je zavšrena. Borićemo se svim putevima da prvenstvo bude pošteno i verujem da će biti. Najbitinije je suđenje da bude pošteno. Nemamo razloga da verujemo da neće- zaključio je Vazura.

10
21
10 Komentara
  1. Svoje dvorište ne smeju da pogledaju, ali zato tuđa non stop gledaju. NK saopštenje već u prvoj utakmici igra dok ne da gol…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma da, Zvezda je povlašćena..
    Država joj ne naplaćuje poreze, duguju preko 50 miliona a plaćena im je i UEFA licenca 3,2 miliona..
    Čekaj, pa izgleda da nije Zvezda u pitanju nego se ovo odnosi na Partizai..

    4
    2
    Odgovori
    • Strasno i ovu sezonu cemo grcevito juriti drugo mesto..odosmo u propast svi cute igledaju to.vazura i vucelic ne odlaze unisteni smo

      2
      1
      Odgovori
  3. Još će na kraju po vama i Franjo Tuđman ispasti postavljen od Zvezde da bi osnovao Partizai u Zagrebu, prebacio ga za Beograd, promenio mu boje iz crveno-plavih u crno-bijele da bi ga na kraju ga planski uništavao..

    3
    1
    Odgovori
    • Tudjman je bio kratko u Partizanu i pitao se kao tvoj deda u svom selu. Franjevci !? Zadnji Hrvat igrao dve utakmice u Partizanu 1962g. Koliko ih je bilo kod vas ?

      1
      3
      Odgovori
  4. Crno bijeli niad nisu sami..
    Mister Gmazura-da li je to „nešto“ sa nama u prostoriji?
    Ako ima nešto nekoga pored vas samo trepnite očima..

    1
    1
    Odgovori
  5. Ovaj ološ je u Partizanu protivno svakom ovozemaljskom principu normalnosti. Davanjem prostora njemu da nešto polemiše javno se jasno daje do znanja ko ga drži u Partizanu – isti onaj koji obezbeđuje da CZ ima najviše prostora i podrške.

    4
    3
    Odgovori
  6. Majstore, o čemu ti pričaš? Gde ti je Đakovac, ako ste doveli sve što je trener tražio? Da se ne lažemo, idi odakle si došao i pozdravi tog ko te poslao.
    Drugo, odluka je doneta protiv Zakona o sportu. Šta je onda gotovo? Podnesi prijavu UEFA i FIFA protiv FSS. Tuži FSS sudu zbog kršenja Zakona o sportu. Ništa tu nije gotovo. Ti si gotov na toj funkciji. Idi bavi se svojom ministarskom foteljom, ostavi Partizan ljudima koji ga vole!

    7
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter