0
Fudbal
Lionel Mesi

FOTO: Prinscreen/X

MESIJEVE SUZE OBIŠLE PLANETU: Poznato stanje povrede najboljeg fudbalera svih vremena!

Objavljeno: 17.07.24 u 08:41

Mesi je završnicu finala morao da prati sa klupe

Stanje Lionela Mesija nakon povrede u finalu Kopa Amerike konačno je poznato. Suze koje su obišle svet nakon što je Argentinac morao da napusti teren, sada imaju objašnjenje.

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila je Kup Amerike, pobedivši Kolumbiju u velikom finalu sa 1:0 golom Lautara Martineza u 112. minutu. Nažalost, Mesi je zbog povrede zgloba morao da napusti igru u 66. minutu. Prvobitni strahovi su se potvrdili – zglob je bio u veoma lošem stanju, što je izazvalo veliku zabrinutost.

Prema prvim procenama, Lionel Mesi će biti van terena najmanje šest nedelja. Zbog ove povrede, propustiće četiri utakmice MLS-a, kao i dva meča u Liga Kupu. Takođe, postoji sumnja da neće biti spreman za reprezentativni prozor i kvalifikacije koje su na programu 5. i 10. avgusta. Mesi će takođe izostati iz MLS „Ol-star“ utakmice zakazane za 24. jul.

I pored povrede, Mesi je postigao još jedan istorijski uspeh, postavši najtrofejniji fudbaler svih vremena. Osvajanjem Kupa Amerike sa Argentinom, Mesi je stigao do svog 45. pehara u karijeri, čime je prestigao svog bivšeg saigrača iz Barselone, Danija Alvesa, koji je ostao na 44 trofeja.

Ostaje nam da vidimo kako će Lionel Mesi prebroditi ovaj izazov i vratiti se na teren jači nego ikad.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter