0
Košarka

FOTO: Starsport

LEBRON DŽEJMS NE ZNA PROTIV KOGA IGRA OI?: „Verujem da igramo sa Srbijom u grupi“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.24 u 22:11

Oni su zaista dobar tim…“

Košarkaši reprezentacije Srbije igraju poslednju utakmicu priprema u Abu Dabiju gde su se sastali sa košarkaškom reprezentacijom SAD-a. Amerika je slavila protiv Srbije rezultatom 105:79.

Nakon meča Lebron Džejms izneo je svoje utiske, a između ostalog govorio je i o kvalitetima Srbije, kao i o Nikoli Jokiću.

– Oni su zaista dobar tim. Lopta se dobro kreće, dele je. Pokreću tela, mogu da šutiraju. Džoker je tako veliki igrač. Imaju dosta talenta. Biće zaista dobri na Olimpijskim igrama. Verujem da su i u našoj grupi. Mislim da će biti zaista dobri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

Dobio je Lebron pitanje da li je lakše igrati u timu sa Nikolom Jokićem kao na NBA Ol staru, ili kao sada protiv njega.

– Očigledno je lakše kada je on tvoj saigrač jer on sve olakšava. Uvek je izazov igrati protiv njega jer je tako veliki talenat. Zaslužuje sav respekt. Zaslužio je sve što je dobio, ne samo sa svojim nacionalnim timom, već i sa Denver Nagetsima. On je sjajna osoba takođe. Veliki momak.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter