2
Domaći fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2023/2024

Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2023/2024

KALULU SMATRA DA IGRA NA POGREŠNOM MESTU U PARTIZANU: Došao je novi trener i igraću na drugačijoj poziciji!

Objavljeno: 17.07.24 u 23:29

Nije zadovoljan Kalulu na kojoj poziciji igra

Fudbaler Partizana Aldo Kalulu govorio je u intervjuu za Mocart Sport između ostalog i o svojoj poziciji u timu.

On smatra da ne igra na idealnoj, jer je po njemu on najučinkovijiti kada igra iza napadača.

Nikad ne obećavam broj golova ili asistencija. Samo kažem da je došao novi trener i da ću igrati na drugačijoj poziciji. Još ne znam tačno kojoj. Tokom priprema sam igrao više po levom krilu, dok sam prošle sezone uglavnom dejstvovao desno, koja nije moja najbolja pozicija. Najbolje se snalazim kao drugi napadač, odmah iza špica, trener mi je dao mogućnost da ove sezone budem za nijansu bliži golu, jer sam u prošloj dosta radio na strani, pomogao odbrani, bio daleko od gola – nabraja Kalulu u razgovoru za „Mocart Sport“ i dodao:

– Onda bi bilo prirodno da imam više šansi. U prethodnom ciklusu je bilo utakmica koje sam završavao bez udarca u okvir, bez šanse da zapretim, a to nisam ja. Najopasniji sam iza špica.

Usledilo je pitanje da li bi mogli da ga očekujemo na poziciji centarfora kada klub napusti Mateus Saldanja.

Mogu da igram i na tom mestu, ali je najbolje kad imam nekog ispred i sa njim sarađujem, sa centralne pozicije. Svaki trener je zadovoljan što mogu da igram na više različitih mesta, da tako pomažem timu

Na mestu koje najviše odgovara Kaluluu trenutno vlada jaka konkurencije, budući da su tu Bibars Natho i Gajas Zahid.

Dosta je to izbora, a njih dvojica ne mogu da igraju na strani i onda sam ja najbolja opcija za to mesto – svestan je omaleni Francuz, koji ne veruje da će biti pomeren u sredinu:

Neee… Igraću po strani, jer je previše fudbalera u sredini – dodao je Kalulu za „Mocart sport“.

8
4
2 Komentara
  1. Jadan je nas fudbal kada ovakav prosek umisli da je neko i nesto u timu. Daj bre nase klince u prvi tim i garantujem da ovakvi kao Kalulu nikada ne bi vise zaigrali u Partizanu.

    1
    0
    Odgovori
    • Kakulu se kreće neartikulisano i ne skolovano,ne predvidi je i za sebe,saigrače i protivnike igrače…Tako da bi bio naj bolji u nekoj drugoj ekipi a ne kod nas…Tužno je što imamo ili imali smo takvu ,“skolu“ a lopovska uprava se bori bez autoriteta da smanji broj bonus igrača jel nemaju više snage „JEDNOG“ da izbace….

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter