0
Fudbal
Golmanske rukavice

FOTO: Printscreen/YouTube

JEZIVA SMRT IGRAČA BARSELONE: Tragično nastradao posle pada u tuš kabini (FOTO)

Objavljeno: 17.07.24 u 10:56

Barselona iz Gvajakila je saopštila tužne vesti

Mlada fudbalska zvezda Hustin Korneho, golman Barselone iz Gvajakila, preminuo je u 20. godini života nakon tragičnog incidenta u svojoj kući. Hustin je pretrpeo smrtonosne povrede glave nakon pada u tuš kabini.

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, kada se Korneho, prema dostupnim informacijama, okliznuo tokom tuširanja i udario glavu. Mladi Ekvadorac je odmah prebačen u bolnicu, ali je upao u komu i nije pokazivao znake moždane aktivnosti. Dva dana kasnije, u sredu ujutro po srednjoevropskom vremenu, Hustin je podlegao povredama.

Ne postoje reči ili fraze koje mogu da nam uklone bol koji osećamo u ovom trenutku. Sećanje koje je ostalo za njim daće nam snagu da zajedno prođemo kroz ovo. Hustine, zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru, prijatelju. Volimo te puno – saopštila je Barselona iz Gvajakila.

Zbog ove tragedije, klub će izvesno odložiti meč baraža za osminu finala Kopa Sudamerikana, koji je trebalo da odigra protiv Bragantina.

Odlazak Hustina Korneha veliki je gubitak za fudbalski svet, a sećanje na njega živeće kroz uspomene i uticaj koji je imao na svoj tim i navijače. Počivaj u miru, Hustine.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter