0
Olimpijske igre Pariz 2024

Aleksandar Vucic during Group G UEFA EURO 2024 qualifying football match between Serbia and Bulgaria in Leskovac, Serbia on Nov. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic

I PREDSEDNIK UZ ORLOVE: Pogledajte kako Aleksandar Vučić prati meč Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.24 u 19:10

Naši momci igraju sa SAD-om

Košarkaška reprezentacija Srbije suočava se sa Amerikom u Abu Dabiju, u prepunoj Etihad areni. Ovo je ključna pripremna utakmica za naš tim pred Olimpijske igre, gde su Amerikanci glavni favoriti za zlato. Ipak, Srbija ima svoje ambicije, posebno s Jokićem, najboljim košarkašem na svetu, u ekipi.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prati utakmicu preko svog mobilnog telefona dok se nalazi u Londonu, gde će učestvovati na Samitu Evropske političke zajednice u četvrtak.

Ovo što gledam u telefon je zbog utakmice Srbija – Amerika koja se trenutno igra u Abu Dabiju. Važno je da odigramo dobro večeras, ali najvažnije je da ih pobedimo na Olimpijadi. Napred Srbija – rekao je Vučić.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter