0
Olimpijske igre Pariz 2024
Vanja Marinković

Serbia's Vanja Marinkovic in action during group G FIBA Eurobasket 2025 qualifying basketball match between Serbia and Finland in Belgrade, Serbia on Feb. 23, 2023. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

HOĆE LI VANJA MARINKOVIĆ BITI SPREMAN ZA PARIZ? Isplivale nove informacije o povredi srpskog košarkaša!

Objavljeno: 17.07.24 u 10:27

Marinković će brzo na parket

U prijateljskom susretu između Srbije i Australije odigranom u Emiratima, srpski košarkaš Vanja Marinković izbegao je težu povredu. Iako je Srbija izgubila meč rezultatom 83:74, najveća briga za srpski tim bila je povreda Marinkovića, koji je sredinom treće četvrtine morao da napusti teren.

Incident se dogodio u 25. minutu kada je novi bek Partizana zadobio udarac. Sa bolnom grimasom na licu, Marinković je napustio parket i seo na klupu, dok ga je na terenu zamenio Radanov.

Međutim, prema izveštajima „Sportkluba“, povreda nije ozbiljnije prirode. Navodi se da je reč o povredi kuka u predelu gde je primio udarac, a Marinković je izašao iz igre iz predostrožnosti.

Ostaje da se vidi da li će Marinković biti spreman za naredni pripremni meč u Abu Dabiju protiv SAD, zakazan za sredu u 18 časova. U tom susretu se očekuje povratak Bogdana Bogdanovića i Ognjena Dobrića, koji su bili pošteđeni u meču protiv Australije. S druge strane, povređeni Nikola Jović i Dejan Davidovac sigurno neće igrati protiv „Drim tima“, a njihov nastup na Olimpijskim igrama je pod znakom pitanja.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter