0
Evropske lige
Nikola Milenković

Nikola Milenkovic tokom povratka reprezenytacije Srbije u fudbalu sa EURO Germany 2024 at aeroport Nikola Tesla on June 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

FABRICIO ROMANO POTVRDIO: Nikola Milenković se seli u Premijer ligu, poznati detalji transfera!

Objavljeno: 17.07.24 u 11:37

Milenković je sve dogovorio sa novim klubom

Fudbalski reprezentativac Srbije i dosadašnji štoper Fiorentine, Nikola Milenković, postaće novi fudbaler Notingem Foresta, prenosi informirani fudbalski insajder Fabricio Romano. Šumari će za ovaj transfer izdvojiti 12 miliona funti.

Milenković je nedavno nastupao za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde se istakao kao jedan od najboljih pojedinaca u timu, igrajući bez greške. Njegovi nastupi na šampionatu, kao i oni iz prethodne sezone u Fiorentini, privukli su pažnju Notingema, koji je odlučio da investira u srpskog štopera.

Posle sedam godina provedenih u Italiji, gde je nosio dres Fiorentine, Milenković će sada promeniti sredinu. Pre dolaska u Firencu, Milenković je igrao za Partizan.

Ovaj transfer označava kraj jedne ere za Milenkovića u Italiji i početak nove avanture u engleskom fudbalu. Notingem Forest se nada da će srpski defanzivac doneti stabilnost i kvalitet njihovoj odbrani, dok Milenković dobija priliku da se dokaže na velikoj sceni Premijer lige.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter