5
Košarka

Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U HUMSKOJ: Reprezentativac Srbije na pragu potpisa za Partizan!

Objavljeno: 17.07.24 u 09:34

Partizan bi mogao da obezbedi značajno ponašanje

Srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski nalazi se na pragu prelaska u Partizan, čime bi crno-beli najverovatnije zatvorili svoj roster za narednu sezonu, osim ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih poteza do kraja prelazno roka.

Pokuševski se trenutno nalazi u Abu Dabiju sa reprezentacijom Srbije, gde se bori za svoje mesto u timu i odlazak na Olimpijske igre. Prema informacijama koje dolaze iz košarkaških kuloara i domaćih medija, njegov prelazak u Partizan je gotovo izvestan.

Nakon što je Pokuševski dobio otkaz u Šarlotu, spekulacije o njegovom dolasku u Partizan postale su sve glasnije. Čini se da su Željko Obradović i Pokuševski pronašli zajednički jezik, te se očekuje da uskoro postane novi igrač crno-belih.

Pokuševski će tako postati 12. igrač u rosteru Partizana. Ostaje pitanje da li će crno-beli dovesti još nekog igrača ili je sada sastav tima kompletiran.

Podsećamo, Aleksej Pokuševski je karijeru započeo u Olimpijakosu, odakle je draftovan 2019. godine sa 17. mesta. Nakon toga je proveo četiri sezone u Oklahomi, koja ga je trejdovala u Šarlot, a koji ga je otpustio ovog leta.

Ovaj prelazak bi mogao značajno da pojača Partizanov tim, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu transfera.

66
11
5 Komentara
  1. E sad stvarno za glupe novinare da vas je.ala vise ta reč BOMBA pa jos u Humskoj. Neka bude u vasoj kuci bolidi od novinara BOMBA

    0
    1
    Odgovori
  2. Jos jedan supertalenat je na dohvat ruke Partizanu… Igrac ima jaku zelju da dodje, ali mu je iz KKP poručeno da je bolje da ostane u klubu(clan ABA), nego da bude rezerva u Partizanu.. Gledao sam tog mladića i pominjao u komentarima. Sto se Pokusevskog tice, ako dodje bilo bi dobro da ako može sest meseci provede u Megi, obzirom da su Ostoja i Miško zakopali ratne sekire… Za Obradovica ne znam.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter