5
Evroliga
Vil Klajburn

Will Clyburn during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA NA POMOLU: Klajburn naredne sezone u ‘crno-belom’?

Objavljeno: 17.07.24 u 17:23

Verovatno najbolji slobodan igrač na tržištu.

Partizan užurbano traga za rešenjem na poziciji krilnog centra, jer za sada nisu uspeli da dovedu nikoga ko bi mogao da bude pristojna zamena za Zeka Ledeja.

Doskorašnji as EfesaVil Klajburn izabran je kao primaran cilj, ali je i tu došlo do problema.

Kako prenosi dobro obavešteni „Tips’n’Slips“, Klajburn je sada mnogo bliži Virtusu, nego Partizanu.

Uzimajući u obzir da bi i Pokuševski mogao da ostane u NBA ligi, to bi bio ogroman problem za tim Željka Obradovića. Ipak, ovaj izvor tvrdi da srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski uprkos nekim drugim tvrdnjama, mogao bi pojačati ‘crno-bele’.

54
18
5 Komentara
  1. Kako otvorim,sportske vesti…u partizanu,se spominju bombe?!Vodite red grobari da od tolikih silnih bombi ne explodirate!

    1
    0
    Odgovori
  2. Obradovicu dovodi tog igraca da imamo rezultat kakvi Pokusevski isto ko sa Jaramezom izgubicemo sezonu Ali ti i Ostoja ce te otici pré

    5
    6
    Odgovori
  3. Pa normalno da ce otici tamo sta je Obradovicu sad juris tog Pokusevskog a neigra protiv Amera zasta ce sta uradiste od naseg Partizana Ali sve Nam je jasno sam si oterao sam si birao pa cemo videti gde cemo biti

    5
    4
    Odgovori
  4. Obradovicu oterao si Ledeja navodno da dodje bolji vi jurite tog Pokusevskog Koji danas vidimo neigra protiv Amera i decko nemoze da igra u Partizanu e sad sta je problem u Klejburnu i ostalim dobrih igraca su Pare kojih si ti i Ostoja uzeli navijaci To znaju i otrati vas sve u avgustu a Arenu mozete da sanjate punu

    3
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter