0
Olimpijske igre Pariz 2024

FOTO: Starsport

BIĆE PRILIKE ZA REVANŠ: Raspucani Amerikanci rutinski protiv Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 17.07.24 u 19:58

Amerikanci u drugom poluvremenu dodali gas

Košarkaši reprezentacije Srbije igraju poslednju utakmicu priprema u Abu Dabiju gde se sastaju sa košarkaškom reprezentacijom SAD-a. Amerika je slavila protiv Srbije rezultatom 105:79.

Srbija je startovala sa ovo petorkom, mora se napomenuti da će kapiten reprezentacija Srbije, Bogdan Bogdanović, propustiti i ovaj meč:

A Amerikanci u ovom:

Prva četvritina je prošla u velikom egalu, Stef Kari je na početku utakmice sa svojih devet poena doveo SAD u prednost, kasnije su naši momci stigli i do pet poena prednosti. Četvrtina se završila nerešeno.

Na startu druge četvrtine su naši momci napravili seriju od 8:0 i odlepili se na plus šest, ali ponovo velike probleme Srbiji pravi Stef Kari, koji ulaskom sa klupe u drugoj četvrini stvara Amerikancima osetljiviju prednost. Amerika pred kraj poluvreman velikom mini serijom, prave osetniju prednost.

Kako se završila druga, tako je počela i treća četvrtina, Amerika se dosta raspucala u trećoj deonici. Dejvis pravi velike probleme Srbiji u odbrani, dok u našoj reprezentaciji kakav takav otpor pruža jedino pruža Nikola Jokić.

U četvrtoj deonici, Amerikanci predvođeni veteranima Karijem i Džejmsom totalno razbijaju Srbiju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter