0
Olimpijske igre Pariz 2024

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Giannis Antetokounmpo (L) of Greece in action against Nikola Jokic (R) of Serbia during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game between Serbia and Greece at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SPEKTAKL U BEOGRADU: Jokić protiv Janisa pred put u Pariz!

Objavljeno: 16.07.24 u 14:26

Jokić će ponovo udariti na Janisa

Košarkaška reprezentacija Srbije će se suočiti s Grčkom, predvođenom Janisom Adetokumbom, u Beogradskoj areni 22. jula u okviru generalne probe pred Olimpijske igre u Parizu. Prema informacijama koje prenosi „Jurohups“, dogovor između dva Saveza je postignut, te će srpski navijači imati priliku da uživo prate ovaj uzbudljiv susret.

Grčka „Gazeta“ je već ranije iznela informacije o pregovorima između Saveza, ali sada je i zvanično potvrđeno da će se utakmica odigrati u Beogradu. Ovaj meč će biti poslednja i najvažnija proba za obe ekipe pred put na Olimpijske igre.

Srbija se trenutno nalazi u Abu Dabiju gde igra pripremne mečeve protiv Australije i SAD-a, a već su ostvarili pobede protiv Francuske u Lionu i Holandije u zatvorenoj utakmici.

Susret protiv Grčke će biti prilika za srpske košarkaše da se dodatno uigraju i testiraju svoju formu protiv jednog od najjačih timova u Evropi. Navijači u Beogradu s nestrpljenjem iščekuju spektakularni duel, koji će biti odličan pokazatelj spremnosti oba tima za najveću sportsku smotru na svetu.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter