0
Fudbal

from left Filip Kostic, Andrija Zivkovic, Lazar Samardzic, Strahinja Erakovic, Uros Racic and Sasa Lukic during the UEFA European Qualifiers Group G match between Bulgaria and Serbia at Huvepharma Arena on June 20, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRAVI SE SRPSKA KOLONIJA U NOTINGEMU: Nakon Blekija, Šumari zagrizli za još jednog Srbina!

Objavljeno: 16.07.24 u 19:22

Notingem je bacio oko i na vezistu Udinezea

Nikola Milenković veoma je blizu prelaska u Premijer ligu i Notingem Forest, a istim putem mogao bi i još jedan reprezentativac Srbije.

Reč je fudbaleru Udinezea, Lazaru Samardžiću.

Kako piše italijanski Skaj, Notingem je bacio oko i na vezistu Udinezea, koji takođe, poput Milenkovića, očekuje da napravi iskorak u karijeri ovog leta.

Nekadašnji đak Hertine škole, a kasnije igrač Red Bul Lajpciga, Lazar Samardžić, trenutno igra za Udineze od leta 2021. godine.

Na Evropskom prvenstvu, Samardžić je bio starter na utakmici protiv Danske, ali je zamenjen posle 45 minuta. U meču protiv Slovenije, u igru je ušao u finišu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter