5
Evroliga
KK Partizan

Mateusz Ponitka Zach LeDay Alen Smailagic Bruno Caboclo Tristan Vukcevic Aleksa Avramovic Partizan - Split, Aba Liga 5.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POBEGAO IZ PARTIZANA, ALI SADA MOŽE DA MU DONESE BOGATSTVO: Ovo bi moglo da napuni kasu crno-belih!

Objavljeno: 16.07.24 u 17:22

Zaista bi se donekle iskupio ovakvim ishodom.

Bruno Kaboklo doneo je pravi haos u svlačionicu Partizana, jer je neposredno pred finale KLS praktično pobegao iz zemlje i ostavio drugare na cedilu.

Ipak, priča je dobila obrt, jer je i sam klub ozvaničio da saradnja neće biti prekidana, te da će Brazilac barem de jure ostati igrač crno-belih.

U Humskoj se doduše najviše nadaju da će Brazilac promeniti sredinu za obeštećenje ili NBA dres.

To bi moglo da donese pravo malo bogatstvo Partizanu, jer ako neki NBA tim potpiše ugovor sa Kaboklom, Partizan bi dobio 1.000.000 dolara na ime obeštećenja, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Kakav će ishod biti, ostaje da vidimo u narednim danima, ali malo je verovatno da ćemo Bruna ikada više gledati u crno-belom timu iz Beograda.

16
6
5 Komentara
  1. Očekujem da ćemo za Kabokla dobiti obeštećenje bar koliko i za Pantera, i Ledeja. Ostoja je pravi mag za finansije. Svaka mu čast.

    0
    1
    Odgovori
  2. …Dodao bih jos da hocu da verujem da u KKP ima pametnih ljudi kojishvataju da je zadrzavanje Avrama i Nanelija jako pametan potez. Jednostavno, imamo ih jos godinu dana pod ugovorom, bilo bi suludo odreci se takvih asova. Naneli je izuzetno pouzdan i postojan igrac sa najstandardnijom formom a Avram bi kao partizanovac morao svoju igru u klubu da podigne na nivo svoje reprezentativne igre.Zeljko bi mogao da sa Pesicem vidi kakavu relikviju ima za ovog momka da igra tako fenomenalno u plavom dresu reprezentacije Srbije. Sa njima dvojicom i ev. Milutinovim i Pokuom,Partizan bi bio vrhunski evropski tim,spreman na velika dela. Ne smem ni da pomislim gde bi nam bio kraj!!!

    0
    2
    Odgovori
  3. Partizan treba da postupi odlucno i da insistira na validnosti ugovora Bruna Kabokla sa klubom. A ako neko bass hoce da ga ima u rosteru, neka plati obestecenje. Niposto nasedati na lukavstva njegovog menadzera, on moze ici samo ako plati izlazak iz ugovora. Dobra sansa je to da se ozbiljno zaradi, a ako ostane, svakako je dobar igac i dobro ga je imati u rosteru.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter