0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Partizan at stadium FK Cukaricki on April 14, 2024 in Beograd, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN BLINDIRAO SVOG GOLMANA: Ljubimac Grobara neće moći nigde iz Humske, novi ugovor potpisan!

Objavljeno: 16.07.24 u 16:25

Blindirali su rezervnog čuvara mreže.

Dugogodišnji golman Partizana i veliki navijač tog kluba, Nemanja Stevanović, produžio je ugovor sa crno-belima, javio je klub iz Humske.

Poznato je koliko čuvar mreže voli ovaj klub, pa je samim tim bio prilično emitovan i iskren u izjavi koju je dao nakon potpisivanja ugovora na još dve godine.

– Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji – počeo je Stevanović, pa nastavio:

– Virus je iza mene u potpunosti i nemam nikakvih simptoma. Prošao sam pripreme bez ijednog propuštenog treninga. Trener golmana je treninge dozirao na pravi način tako da sam se spremio dobro i, što je najbitnije – nije bilo nekih težih upala ili istegnuća u toku pripremnog ciklusa, pa spreman dočekujem početak prvenstva.

Moji ciljevi i želje su isključivo vezani za Partizan! Ne bih išao nešto daleko, neka to bude utakmica za utakmicom. U Partizanu je svaka utakmica finale i samo sa takvim pristupom možemo da se radujemo u maju i da igramo značajnu ulogu u Evropi. Tu sam da pomognem ekipi uvek i na svaki način tako da će i kada budem branio, kao i do sada, za mene ta utakmica biti finale! – rekao je Stevanović.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter