0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MLADI BEK SE NADA TITULI SA PARTIZANOM: Igrač od koga crno-beli očekuju mnogo potpisao ugovor!

Objavljeno: 16.07.24 u 17:09

Može doneti mnogo crno-belima!

Vukašin Đurđević, dvadesetogodišnji bek, prošaoje danas prošao mediccinske preglede i testove, potom i potpisao ugovor na četiri godine sa Partizanom.

Mladi defanzivac nije mogao da sakrije uzbuđenje u izjavi za klupski sajt.

-Veoma sam uzbuđen! Sve je teklo glatko i u dobrom smeru. Jedva čekam da zaigram pred punim tribinama Partizanovog stadiona i pred navijačima, da pokažem šta znam i da dam sve od sebe, a uz to da upijam znanje od saigrača i struke uz koje mogu mnogo da napredujem!

-Sebe bih opisao kao malo defanzivnijeg igrača, nekog na koga će (nadam se) saigrači moći da se oslone. Nadam se da ću biti oslonac pozadi, da će igrači, koji su ispred mene, imati slobodu u igri i da mogu da računaju na mene u svakom trenutku.

Najviše se ugleda i najbolji je kaže nedavni evropski prvak.

-Trenutno, po mom mišljenju, najbolji igrač na poziciji desnog beka je Dani Karvahal iz Real Madrida, koji je jedna od ikona fudbala, a svakako jedna od legendi kluba. On je igrač koji u poznim godinama igra na najvišem nivou, osvojio je Evropsko prvenstvo, osvojio je i Ligu šampiona i zato mislim da je on trenutno najbolji na toj poziciji.

Koja je tvoja poruka navijačima?

-U svakom trenutku ću dati sve od sebe! Uvek se nadam najboljem i nadam se tituli! – kroz osmeh završava Đurđević.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter