0
Olimpijske igre Pariz 2024
Stiv Ker

FOTO: Printscreen/YouTube

LEPE REČI SELEKTORA AMERIKE: Stiv Ker nahvalio Srbiju pred okršaje u Abu Dabiju i Parizu!

Objavljeno: 16.07.24 u 09:55

Ker je na lep način govorio o reprezentaciji Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije SAD, Stiv Ker, izjavio je pohvale na račun srpskog nacionalnog tima pred pripremni meč u Abu Dabiju, koji će se održati u sredu u 18:00 časova. Ovaj susret je uvod u njihov duel u grupnoj fazi Olimpijskih igara u Lilu.

U narednih nekoliko mečeva ću nastaviti da eksperimentišem sa postavama. Džoel je sve bolji i bolji, svakoga dana. Visokim igračima je potrebno duže da uđu u ritam, ali volim Džoela, on je dominantan igrač – rekao je Ker.

Takođe, osvrnuo se na tim Svetislava Pešića.

Srbija je fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Gledaćemo ih sutra, daću igračima slobodan dan pošto im treba odmor, a zatim ćemo se pripremati za Srbiju. Suočićemo se ponovo sa njima u grupnoj fazi u Lilu, tako da će ovo biti dobar test – dodao je Ker.

Ker je istakao i ulogu favorita koju SAD ima.

Osećao sam to i prošle godine na Mundobasketu. Prihvatamo taj pritisak. Nema sumnje da ovaj tim ima puno vrlo talentovanih, poznatih superzvezda. Tako da razumemo da su očekivanja veoma visoka. Ali prihvatamo to i uzbuđeni smo zbog izazova koji su pred nama – rekao je Ker.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter