1
Domaći fudbal

Sekou Sanogo Crvena Zvezda v Javor Ivanjica, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on August 27, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKO SMO I NAJAVILI: Seku Sanogo zvanično potpisao ugovor sa Železničarom iz Pančeva!

Objavljeno: 16.07.24 u 23:14

Kako je i predsednik kluba potvrdio našem portalu, stameni vezista stiže u Pančevo

Kako smo i ranije najavili, Seku Sanogo, bivši vezista Crvene zvezde, vraća se u Super ligu Srbije, ovaj put kao član pančevačkog Železničara.

Sanogo, koji ima 35 godina, pridružio se ekipi Železničara nakon kratkih boravaka u Parizu i Šafhauzenu. Tokom perioda dok je bio pozajmljen iz Zvezde, igrao je u Francuskoj, a zatim se vratio u Švajcarsku, gde je ranije briljirao u Jang Bobjsu.

Reprezentativac Obale Slonovače neće se voditi kao stranac u Železničaru, budući da je tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi dobio srpski pasoš.

Sanogo je imao uspešne sezone pod vođstvom trenera Dejana Stankovića u Zvezdi, ali je kasnije pao u drugi plan, uprkos produženju ugovora. U januaru 2023. prešao je u Pariz, a potom nastavio karijeru u drugoj ligi švajcarskog fudbala.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter