0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: X/@Wimbledon

HOĆE LI NOVAK OSVOJITI ZLATO U PARIZU? Evo šta kažu kladionice pred Olimpijske igre!

Objavljeno: 16.07.24 u 11:35

Novak Đoković nije prvi favorit u prestonici Francuske

Novak Đoković, iako je već godinama dominira na Grend slem turnirima, još uvek teži jedinom odličju koje mu nedostaje – zlatnoj olimpijskoj medalji.

Dok se priprema za Pariz, kladionice ne vide Đokovića kao glavnog favorita za zlatnu medalju. Naime, Karlos Alkaraz, nakon impresivnih pobeda na Rolan Garosu i Vimbldonu, kotira se kao vodeći kandidat sa kvotom od 2.9.

Janik Siner, pobednik Australijan opena, takođe je visoko na listi sa kvotom od 3.65, dok je Novak Đoković, iako smatran jednim od najboljih svih vremena, na trećem mestu sa koeficijentom od 4.00.

Rafael Nadal, iako legendarni teniser na šljaci, sa kvotom od 9.60 nalazi se dalje na listi, što ukazuje na sumnje u njegovu formu uoči Olimpijskih igara. Ipak, kako se turnir igra na šljaci, Nadalova iskustva mogu biti ključna, iako je nedavno imao izazove protiv Zvereva na Rolan Garosu.

Stefanos Cicipas i Danil Medvedev takođe su prisutni sa kvotama od 21 i 26, ali njihovi izgledi na šljaci nisu tako visoko kotirani kao kod Alkaraza ili Sinera. Ovo stvara uzbuđenje i visoke uloge dok se svet tenisa priprema za Olimpijske igre gde će se igrači suočiti sa novim izazovima na narandžastoj podlozi.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter