6
Domaći fudbal
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SE VRAĆAJU U HUMSKU: Navijači Partizana bodre svoj klub protiv Napretka!

Objavljeno: 16.07.24 u 11:47

Partizan će gotovo posle godinu dana imati podršku svojih navijača u Humskoj

Grobari i njihov bojkot protiv uprave Partizana ostaje na snazi, ali u meču prvog kola Superlige Srbije protiv Napretka, crno-beli će ipak imati podršku svojih najvatrenijih pristalica na stadionu u Humskoj, saznaje „Telegraf“.

Navijači Partizana su poslednjih dana razmatrali svoje poteze, iako je tokom letnje pauze bilo nagoveštaja da će bojkot biti prekinut zbog njegovog neefikasnog uticaja. Iako su se odlučili da nastave borbu sa upravom sa juga, nije postignut konačan dogovor, te je bojkot uslovno ostao na snazi.

Napredak je insistirao na zameni domaćinstva sa Partizanom, kako ne bi igrao u Loznici dok se renovira teren u Kruševcu, što je dovelo do odluke Grobara da organizovano dođu na utakmicu i podrže ekipu u borbi za prve bodove u novoj sezoni.

Ipak, ostaje pitanje preciznog pozicioniranja najvatrenijih navijača na stadionu. Nije još odlučeno da li će Grobari biti tradicionalno na južnoj tribini ili će zauzeti neku drugu poziciju u znak protesta protiv uprave kluba.

Bez obzira na to, duel sa Napretkom se tehnički posmatra kao gostovanje, a navijači smatraju da moraju biti uz ekipu. Termin u petak uveče je pogodan za okupljanje u velikom broju, pružajući priliku da podrže tim i izraze svoje stavove o trenutnoj upravi.

15
9
6 Komentara
  1. Prvo piše da su zamenili domaćinstvo, a onda da se mladoj partizanki ovo tehnički vodi kao gostovanje. Malo neregularnosti za njih, da se raduju deca- stigla liza od FSS, otvorite usta.

    0
    1
    Odgovori
  2. Ahahaha
    Glodari ne znaju za čast i datu reč pa se evo masovno vraćaju za prvo gostovanje Partizaija i to na armijskom pašnjaku..
    Kakav tim takvi i simpatizeri..

    1
    3
    Odgovori
  3. Glodari se vraćaju u Humsku da bodre svoj tim na gostovanju Napretku..
    Čekaj bre,stani-kako gostovanje pa u Humskoj?

    1
    3
    Odgovori
  4. Omogućili im gostovanje na njihovom terenu i opet im ne valja Savez. Najbolje da sve utakmice igraju na svom stadionu tj.terenu pošto svoj stadion nemaju.

    1
    2
    Odgovori
    • Ciganska posla gdje će igrat ,vi i ne treba da igrate kad ste prvi prvo mjesto treba izbrisati sa tabele i dok je Oskar tu vi ste šampioni a narodne pare Oskar vam djeli kao svoje.Skorpija

      3
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter