2
Domaći fudbal
Delije

delije sever navijaci Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DELIJE, SPREMITE SE: Crvena zvezda dva dana pred početak prvenstva objavljuje nove dresove!

Objavljeno: 16.07.24 u 15:34

Novi dresovi na Marakani

Crvena zvezda započinje odbranu titule u subotu u 20.00 časova, kada na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 1. kola Superlige Srbije dočekuje Jedinstvo. Navijači crveno-belih, poznati kao Delije, sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret i nema sumnje da će najveći stadion u Srbiji biti dobro ispunjen.

Posebno uzbuđenje donosi informacija koju nezvanično saznaje portal „24sedam“ – ekipa Vladana Milojevića će protiv novog superligaša nastupiti u potpuno novim dresovima. Promocija novih dresova, koje je italijanski proizvođač sportske opreme Makron specijalno dizajnirao za Crvenu zvezdu, zakazana je za četvrtak. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta je brend iz Bolonje pripremio za ovu sezonu.

Što se tiče ulaznica za meč sa Jedinstvom, cene su sledeće: za severnu tribinu treba izdvojiti 400 dinara, za istočnu 500 dinara, za zapadnu 700 dinara, dok je ulaznica za tribinu „Siniša Mihajlović“ 1.400 dinara.

Crvena zvezda ulazi u novu sezonu sa velikim ambicijama, a navijači se nadaju da će njihov tim nastaviti sa uspešnim rezultatima i ove godine.

55
1
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter