0
Lifestyle
Nemanja Gudelj

FOTO: Starsport

BRUKA NA EP, PA PROVOD NA IBICI: Gudelj u društvu odbeglog Radonjića se provodi na luksuznom letovalištu! (FOTO)

Objavljeno: 16.07.24 u 10:28

Gudelj je ovako rešio da provede leto

Srpski fudbaler i reprezentativac, Nemanja Gudelj, iskoristio je pauzu nakon Evropskog prvenstva da se odmori pre početka nove sezone. Kako će i naredne sezone nastupati za Sevilju, odlučio je da ostane u Španiji i uživa u njenim letnjim destinacijama.

Gudelj je otputovao na Ibicu u društvu još jednog fudbalera koji je prošlu sezonu proveo u Španiji. Reč je o igraču koji se privremeno povukao iz reprezentacije – Nemanja Radonjić. Radonjić je krajem maja najavio da neće igrati za nacionalni tim dok je Dragan Stojković Piksi selektor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NR7 (@n.radonjic7)

Radonjić, trenutno igrač Torina koji je prošlu sezonu završio kao pozajmljeni igrač Majorke, podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa Gudeljom, potvrđujući njihovo zajedničko letovanje na Ibici.

Obojica su iskoristila ovaj period za opuštanje i uživanje u čarima španskog ostrva pre nego što se vrate klupskim obavezama.

6
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter