1
Domaći fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Spartak Subotica at stadium FK Partizan (JNA) on March 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAŽDAR NAPUŠTA PARTIZAN: Otkriveni detalji transfera mladog napadača u Španiju, evo kako će crno-beli primati novac!

Objavljeno: 16.07.24 u 14:58

Baždar će pokušati da se nametne u Španiji

Samed Baždar je danas i zvanično postao novi član španske Saragose, nakon što je transfer konačno kompletiran. Doskorašnji napadač Partizana prešao je u redove španskog kluba za sumu od 3.500.000 evra, koja pripada crno-belima. Baždar je potpisao ugovor na pet godina.

Partizan će primiti pomenutu cifru u dve jednake rate, od po 1.750.000 evra, uz dodatne bonuse koji bi mogli povećati ukupnu zaradu kluba iz Humske. Saragosa će takođe zadržati procente od eventualne dalje prodaje napadača.

Nakon što prođe lekarske preglede i testove, Baždar će odmah biti na raspolaganju novom klubu. Saragosa planira da gradi budućnost oko talentovanog napadača.

Vlasništvo nad Saragosom deli se između Intera iz Majamija, gde glavnu reč vode proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam i španska braća Horhe i Hoze Mas Santos, te Atletiko Madrida koji poseduje 30 odsto kluba. Plan je da se ekipa podmladi i pojača kako bi konkurisala za ulazak u Primeru. Transfer Baždara predstavlja prvi korak u toj strategiji, a prvi potpis stigao je upravo iz Beograda i Partizana.

1
0
1 Komentara
  1. Evo zašto franjevci toliko kmeče zadnjih dana oko usvajanja pravila za 2 bonusa..
    Pa planirali su da prodaju svu decu Partizaija dok ih ne najure iz kluba.
    A vi se primate kao saučešće. Obraz kao đon, ne zna šta franjevac šta je čast i reč..
    Evo vraćaju se masovno za prvo gostovanje Partizaija u novoj sezoni i to baš na armijskom pašnjaku..

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter