0
Olimpijske igre Pariz 2024

Srbija v Australija, kosarka, prijateljska 16.7.2024. foto: STARSPORT

AVRAMOVIĆ NAKON PORAZA OD AUSTRALIJE: „Dobra košarkaska predstava“

Objavljeno: 16.07.24 u 22:21

Poraz koji ne boli mnogo

Nakon poraza od reprezentacije Australije, srpski košarkaš Aleksa Avramović dao je izjavu za medije u Abu Dabiju.

U razgovoru s novinarima, Avramović je analizirao utakmicu:

Bila je to dobra košarkaška predstava. Australijanci su ušli veoma agresivno, kako u napadu, tako i u odbrani, i postigli su mnogo poena iz tranzicije. Uspeli smo da se vratimo i čak preokrenemo rezultat, ali smo pali u poslednjim minutima. Pogađali su ključne šuteve i zasluženo pobedili. Igrali smo bez četiri važna igrača – Dejana, Bogdana, Ognjena i Nikole. Nadam se da će biti spremni za sutrašnji meč ili naredne utakmice. Ovo je pripremni susret, pokazali smo željenu energiju, ali nismo pogađali otvorene šuteve. Sutra igramo protiv Amerikanaca, s kojima ćemo se susresti u grupnoj fazi, a nadamo se i kasnije u turniru – izjavio je Avramović.

Na pitanje o sukobu između Marka Gudurića i Džoša Gidija, Avramović je rekao:

Nisam video situaciju između Gidija i Marka. Svi smo priskočili da ih razdvojimo. To nije ništa ozbiljno, utakmica je bila visokog intenziteta, i svi igraju za svoju reprezentaciju s punim angažmanom – dodao je Avramović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter