0
Domaći fudbal
FK Partizan

Svetozar Markovic (L) Aleksandar Scekic (C) and Djordje Jovanovic during the friendly international match between FC Dynamo Moscow and FK Partizan Belgrade at stadium VTB Arena on July 03, 2024 in Moscow, Russia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ZVANIČNO: Partizan doveo novog desnog beka!

Objavljeno: 15.07.24 u 13:33

Partizan je obezbedio novo pojačanje

Partizan je angažovao svoje šesto pojačanje u letnjem prelaznom roku, dovodeći iskusnog desnog beka Milana Lazarevića iz Vojvodine. Lazarević je jutros prošao neophodne medicinske preglede i potpisao ugovor na tri godine, dok će Vojvodina za transfer dobiti određeno obeštećenje.

Dolazak Lazarevića dodatno je povećao broj desnih bekova na platnom spisku Partizana na sedam, što na prvi pogled izgleda neuobičajeno. Međutim, situacija je složenija nego što se čini.

Naime, Aranđel Stojković je nakon priprema u Sloveniji dobio dozvolu da napusti klub, jer stručni štab na njega nije računao, te se preselio u mađarski Debrecin. Mladi Milan Roganović, koji je bio projektovan kao mogući bonus igrač na toj poziciji, povredio je meniskus tokom priprema i sada će se boriti za minute u Teleoptiku.

Dalje, na turneji u Moskvi teško se povredio Marko Živković, koji je nakon rehabilitacije trebao da igra značajnu ulogu, ali ga sada očekuje pauza od nekoliko meseci. Zbog ovih okolnosti, pozicija desnog beka ostala je na dvojici igrača koji su primarno štoperi – Aleksandru Filipoviću i Natanu de Medini, koji su ranije igrali na toj poziciji po potrebi.

Shvativši da nemaju nijednog klasičnog desnog beka, Partizan je u jednom danu angažovao dvojicu igrača za ovu poziciju. Pored Milana Lazarevića, crno-beli su doveli i mladog bonus igrača Vukašina Đurđevića iz Voždovca.

Milan Lazarević je fudbaler koji je prošao mlađe selekcije Vojvodine, nakon čega je bio na pozajmicama u Proleteru iz Novog Sada, a potom je igrao za Rad sa Banjice. Iz Rada je prešao u letonsku Lijepaju, ali se nakon nekoliko meseci vratio u Vojvodinu. Sada stiže u Partizan kako bi pomogao timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

13
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter