1
ATP

FOTO: X/@Wimbledon

TEŠKO LICEMERJE POZNATOG BRITANCA: Molio Novaka pet sati za intervju, a sada ga pljuje na sav glas!

Objavljeno: 15.07.24 u 10:43

Brzo je okrenuo leđa Novaku Đokoviću

Poznati britanski novinar Pirs Morgan za svega par dana značajno je promenio ton kada govori o Novaku Đokoviću.

Od javnog poziva srpskom teniseru za intervju (10. jula), Morgan je brzo prešao na provokacije nakon poraza u finalu Vimbldona (14. jula).

Pirs Morgan je poznat po čestim kritikama na račun Đokovića i njegovih postupaka, ali je u jednom trenutku priznao greške i izjavio da je promenio mišljenje o određenim pitanjima vezanim za srpskog tenisera.

Pre početka Vimbldona, Morgan je intervjuirao Nika Kirjosa, koji je tom prilikom izrazio veliko poštovanje prema Đokoviću. Nekoliko dana kasnije, nakon što je Novak prekinuo razgovor sa novinarom „BBC-a“, Morgan se oglasio na društvenoj mreži „X“.

Đoković je ove godine bio veliki dr**džija na Vimbldonu i ja sam tu zbog toga. On zaslužuje više poštovanja od onoga što dobija, kako od navijača, tako i od medija, očigledno mu je dosadno da se pretvara da je okej sa tim. Hajde da uradimo intervju, Novače, ja te neću tretirati kao drugi – napisao je Morgan tada.

Nakon što je Novak izgubio od Karlosa Alkaraza u finalu trećeg grend slema ove sezone, Morgan je promenio stav.

– Vau, ne viđa se često da Đoković bude ovako napunjen. Čestitke Karlosu Alkarazu i hajde da izvadimo violine za Novaka – poručio je sada Morgan.

2
2
1 Komentara
  1. Dokle vama papanima i ljigama no vinarskim da se objasnjavao da su Englezi najveća sramota i zlo ćovečanstva. Ako treba da vam se ponovi vi sitni misevi od novinara dodji te i objasni u vam

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter