1
Fudbal

Xherdan Shaqiri Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SRBOMRZAC OBJAVIO KRAJ: Đerdan Šaćiri se povlači! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.24 u 16:55

Neće igrati protiv Srbije

Nakon 14 godina, Đerdan Šaćiri je odlučio da se povuče iz reprezentacije Švajcarske. Ovu vest je objavio na svom Instagram profilu.

Sedam turnira, mnogi golovi, 14 godina u dresu Švajcarske i bezbroj nezaboravnih trenutaka. Vreme je da se oprostim. Hvala svima na divnim uspomenama – napisao je Šaćiri.

Šaćiri je odigrao 125 utakmica za Švajcarsku i postigao 32 gola.

Navijači Srbije pamte ga po golovima na dva Svetska prvenstva, u Rusiji i Kataru, kada je svojim provokativnim proslavama isticao simbol „albanskog orla“. Planirano je da Šaćiri igra protiv Srbije u predstojećoj Ligi nacija, jer se naš tim nalazi u grupi sa Švajcarskom, Španijom i Danskom. Međutim, nakon ove odluke, neće ga biti u duelima sa Orlovima, a Evropsko prvenstvo ostaje njegovo poslednje takmičenje za reprezentaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xherdan Shaqiri (@shaqirixherdan)

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter