2
ATP
Rade Bogdanović

FOTO: Printscreen/YouTube

RADE BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Nas sve ovo boli zbog Novaka Đokovića!“

Objavljeno: 15.07.24 u 08:59

Španski sport proslavio je u nedelju izvanredne uspehe.

Karlos Alkaraz je uspešno odbranio titulu na Vimbldonu, dok su španski fudbaleri postali šampioni Evrope, pobedivši Englesku rezultatom 2:1 u finalu.

Bivši fudbaler i stručni konsultant „RTS-a“, Rade Bogdanović, osvrnuo se na neverovatne uspehe španskog sporta, naglašavajući da je mladost trijumfovala.

Realno gledajući ovo je španski dan. Jednostavno, danas je pobedila mladost, bez obzira što to nas boli kao građane Srbije zbog Novaka Đokovića, ali mladost je pobedila – kaže Rade i ističe:

– Španija kao država je pobedila jer je prepoznala još davnih dana, a to je bilo 1995-1996 kad su doneli plan o razvoju sporta i evo to se njima vraća. Ovo je treća titula šampiona Evrope od 2008. godine, malo li je. Osvajaće, talentovani su, vole sport, jako su skromni, vidite ovu decu, oni ubiše koliko kvaliteta imaju i koliko su skromni.

23
3
2 Komentara
  1. Greška je napravljena još kad su mladi osvojili svetsko prvenstvo što nisu celi tim prebacili u seniore…Ko zna gde bi danas bili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter