0
Domaći fudbal
lopta superliga

Superliga Srbije, Super Liga, Rad - Vojvodina, Belgrade, Serbia 7.4.2021. April 7. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POČETAK SUPERLIGE POD ZNAKOM PITANJA? Evo šta pravi problem za start nove sezone srpskog prvenstva!

Objavljeno: 15.07.24 u 13:13

Sam početak Superlige bi mogao da bude odložen

Fudbalska lopta u Srbiji zakotrljaće se ovog petka po prvi put u novoj sezoni Superlige Srbije, uprkos ekstremnim vrućinama koje pogađaju zemlju poslednjih nedelja.

Sezona će početi duelom između kragujevačkog Radničkog i pančevačkog Železničara u Leskovcu, zakazanim za 19:00 sati. Odmah nakon toga, u 21:00 časova, na stadionu u Humskoj, Partizan će gostovati Napretku iz Kruševca, koji privremeno svoje domaće mečeve igra na tuđem terenu zbog radova na svom stadionu.

Međutim, planiranje utakmica u kasnije večernje sate ne garantuje da će se mečevi odigrati bez problema. Temperature koje se očekuju u petak dostižu čak 35 stepeni, uz stvarni osećaj toplote koji je još viši. Takvi uslovi mogu predstavljati izazov za igrače i sudije, čak i tokom večernjih sati.

S obzirom na ovakve uslove, organizatori su najavili moguće pauze za rashlađivanje igrača i arbitara tokom mečeva kako bi se osigurala njihova sigurnost i dobrobit.

Sezona Superlige u Srbiji počinje pod posebnim okolnostima, ali ljubitelji fudbala širom zemlje nestrpljivo očekuju povratak akcije na terenu, bez obzira na vremenske izazove koji se postavljaju.

6
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter