0
Evroliga
Vil Klajburn

Will Clyburn during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN U PROBLEMU: Još jedan klub iz Evrolige se uključio u trku za Vila Klajburna!

Objavljeno: 15.07.24 u 09:34

Klajburn bi mogao da bude kapitalac crno-belih ovog leta

Partizan je ovog leta odlučio da napravi potpuno remont tima. Gotovo svi igrači su napustili tim osim Balše Koprivice, dok su nekoliko novih igrača potpisali ugovore, ali nisu zvanično predstavljeni. Poslednjih dana se govori o interesovanju za Vila Klajburna, ali Partizan sada ima konkurenciju.

Iz Italije stižu vesti da je Virtus iz Bolonje ozbiljno zainteresovan za Vila Klajburna i nadaju se da će ga potpisati uprkos interesovanju Partizana.

Crno-beli iz Bolonje vide Klajburna kao idealnu zamenu za Ognjena Dobrića, koji će verovatno preći u Crvenu zvezdu uskoro. Odlaskom Dobrića u Zvezdu otvara se pozicija koju bi Klajburn mogao da popuni.

Ipak, Partizan takođe ima hitnu potrebu za pojačanjem na poziciji krilnog centra, gde Klajburn može da pruži dobre partije.

Prošle sezone, Vil Klajburn je odigrao 25 utakmica u Evroligi, sa prosekom od 13 poena i nešto manje od šest skokova po utakmici.

27
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter