0
Košarka

Zach LeDay Savo Drezgic Aleksa Avramovic Alen Smailagic Ognjen Jaramaz Aleksa Dimitrijevic Uros Trifunovic Crvena Zvezda - Partizan, KLS Liga finale, superliga 3.6.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN MISLI NA BUDUĆNOST: Jedan od najboljih mladih igrača Srbije potpisao ugovor!

Objavljeno: 15.07.24 u 14:58

Već je zabeležio prve minute za crno-bele

U naporima da pronađe kvalitetna pojačanja za Evroligu, Partizan je odlučio je da zadrži jednog od svojih najperspektivnijih mladih igrača. Radi se o centru Aleksi Dimitrijeviću, koji je debitovao u seniorskoj ekipi prošle sezone u utakmicama protiv Mege, a trenutno je na pripremama sa juniorskom reprezentacijom Srbije.

Dimitrijević je nedavno, nekoliko meseci nakon što je napunio 18 godina, potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

Aleksa Dimitrijevic during the Kosarkaska Liga Srbije Season 2023-2024 Semifinals Game 3 match between Partizan and Mega at Aleksandar Nikolic hall on May 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

S obzirom na visoke ambicije kluba i jaku konkurenciju na poziciji centra, gde su Brendon Dejvis, Tajrik Džons i Balša Koprivica, teško je očekivati da će Dimitrijević imati mnogo prilika za igru naredne sezone.

Treba napomenuti da je Dimitrijević bio jedan od ključnih igrača u juniorskoj ekipi Partizana zajedno sa Savom Drezgićem. Za razliku od Dimitrijevića, Drezgić je napustio Partizan i otišao na koledž u SAD.

9
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter